Sorteren op:

Sloopmanagement Eelde

Werkzaamheden

Meer informatie volgt snel!


#

Asbestmanagement Enschede

Werkzaamheden

Het betreft hier een complexe asbestsanering waarbij er een afwijkende werkwijze wordt gehanteerd. Het werk is momenteel in uitvoering, indien u vragen heeft over dit project verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@rwadvies.nl.

Meer informatie volgt.


#

Sloopmanagement Westvleugel Langezijds Enschede

Werkzaamheden

In juli 2012 zijn wij betrokken bij de asbestsanering en sloopwerkzaamheden van de westvleugel van gebouw Langezijds. Voor onze opdrachtgever hebben wij de complete voorbereiding, waaronder bijvoorbeeld de meervoudig onderhandse prijsaanvraag, het opstellen van een sloopbestek en het toetsen van de inschrijvingen van de sloopaannemers, verzorgd. Inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang en is RW Advies b.v. aangetrokken als ervaren, deskundige en onafhankelijke directievoerder!


#

Sloopmanagement Hogekamp Enschede

Werkzaamheden

Voor een grote ontwikkelende bouwer hebben wij onlangs het complete sloopmanagement inclusief het voeren van directie voor de asbestsanering en sloopwerkzaamheden in opdracht gekregen. Het gebouw Hogekamp, met een bruto vloeroppervlak van circa 26.000m²,  is een voormalig onderwijsgebouw op het terrein van de Universiteit Twente en wordt geheel tot op het betonnen casco gestript. De asbestsanering en sloopwerkzaamheden worden medio 2014 aangevangen!

 


#
Terug naar startpagina projecten